top of page
Search

Efe'nin Proje Deneyimi

Projeye 6 Türk olarak katıldık. Neredeyse farklı karakterlere sahip olsak ve farklı  şehirlerden geliyor olsak bile herkesin çok sağlıklı ilişkiler kurduğu, aktivitelere aktif katılımın olduğu, diğer ülkelerden gelen katılımcılarla güzel dostluklar kurulduğu sıcak bir ortam vardı. Tüm proje boyunca tüm o güzel insanlar bize Bulgaristan’ın o keskin soğuk havasını unutturdular.


Proje lokasyonuna Sofya'dan geçmemiz gerektiğinden katılımcılarla ilk buluşma noktamız Sofya oldu ve orada vakit geçirdikten sonra topluca proje lokasyonuna Bansko’ya geçtik. Varış günü akşam yemeğinde diğer ülkelerden gelen katılımcılarla tanışma ve sonrasında kaynaşma fırsatı bulduk.


Proje sürecinde çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Tiyatro, session sunumu vb. Proje içeriğinin yoğun olmasından dolayı, gruplar halinde gece boyu hem çalışıp bir yandan eğlendiğimizi hatırlıyorum. Bu eğitim kursunda fikirlerimizi rahatla ortaya atabildiğimiz sıcak bir ortam vardı.


Belki 10 taneden fazla projeye katıldım ama bu aralarında kendimi en çok zorladığım ve fikrimi sunarken çekinmediğim sayılı projeden biriydi. Bu deneyimi elde ettiğim için çok şanslı hissediyorum. Tüm bunlar için takım arkadaşlarıma ve bizi gönderen ekibe teşekkür ederim.

1 view0 comments

Comments


bottom of page