top of page
Search

Duru'nun Proje Deneyimi

Merhaba ben Duru,


10 - 18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen "Culture on the Menu: Flavors of Unity!" Erasmus+ projesinde İtalya'nın Calabria bölgesindeydim. Bu proje, İtalya'nın zengin kültürel ve tarihi dokusunu yakından tanımama olanak sağladı.


Bölgesel müzik dinletileri, yerel sanatçılarla buluşmalar ve tarihi yerleri ziyaret etme gibi etkinliklerle dolu bir haftaydı.


Proje, her ülkenin yerel lezzetlerini hazırlayıp sunma fırsatı verdi. Mutfak aracılığıyla kültürel miraslarımızı paylaşmanın yanı sıra, atölye çalışmaları, interaktif sunumlar ve grup tartışmalarıyla katılımcıların birbirlerinin yaşam tarzlarını, değerlerini ve geleneklerini derinlemesine anlamalarını sağladı. 


Projede İtalya, Yunanistan, Kuzey Makedonya, İspanya ve Litvanya'dan gelen katılımcılarla buluştuk ve birbirimizin mutfak kültürlerini keşfettik. Farklı kültürlerden insanlarla etkileşim kurarak uzun süreli dostluklar kurma şansı elde ettik.


Projenin düzenleyicisi @artediemcalabria ve bana bu fırsatı veren @strongfutureassociation'a içten teşekkürlerimi sunarım. Böylesine zengin ve öğretici projelere katılma fırsatını kaçırmamanızı tavsiye ederim!

17 views0 comments

Comments


bottom of page